Rijke sjeik crasht Renault F1

renault-r28-515
Mohammed Bin Sulayem, een autogekke oliesjeik heeft voorbije donderdag een F1 Renault tegen de muur geramd.

Het oorspronkelijke doel was om aan te tonen hoe snel een F1 wagen wel is in vergelijking met “gewone” supersportwagens. Dhr Sulayem beschikt over een niet onaardige collectie exotische wagens en enkele daarvan wou hij in een dragrace laten uitkomen tegen de Renault F1. Plaats van dit gebeuren: Dubai Autodrome circuit. Dat niet alles verloopt volgens plan kon u al merken aan de titel. Kijkt u even mee…

Na het zien van het filmpje zou je kunnen denken dat deze man een leek is op het gebied van autosport, maar niets is minder waar. Doorheen zijn leven heeft hij reeds vele zeges behaald, voor een volledige lijst verwijzen we u graag naar Wikipedia.

Benieuwd hoe het aanrijdingsformulier eruit zag…

europees_aanrijdingsformulier-r28

Deel dit bericht:

3 reacties op "Rijke sjeik crasht Renault F1"

 1. _________ 11-04-2009 om 12:59

  volgens mij is in dit geval de “gewone” supersportwagen tog wat sneller 😉

 2. kristof 11-04-2009 om 16:38

  Niet sneller, maar hij geraakte wel verder …
  Volgende keer met stootrandjes proberen

 3. _________ 11-04-2009 om 21:44

  of met de traction control aan…

Reageer

Reactie aan het plaatsen...