Kia No.3 Concept

kia_no3_concept
Kia heeft een nieuw concept klaarstaan: de Ford Fiesta Kia No.3!

De Kia No.3 werd in Europa ontworpen en moet de designrichting aangeven die het Koreaanse merk de komende jaren in zal slaan. Kia was namelijk op zoek naar een nieuwe neus voor haar modellen en heeft deze gevonden bij de Kia No.3.

De Kia No.3 is het antwoord van Korea op de Citroën C3 Picasso en de Renault Modus, mini-MPV’s. Als je een kijkje neemt naar de foto’s hieronder, dan zie je dat de voorruit helemaal tot achteraan doorloopt. Ik vind dit bijzonder origineel en bovendien vind ik het spijtig dat we zoiets allicht nooit op het productiemodel zullen terugzien. Wel ben ik er blij om dat de strepen op de zetels allicht ook niet in het productiemodel zullen zitten. (via Car)

Kia No.3 Concept

Kia No.3 Concept

Kia No.3 Concept

Deel dit bericht:

1 reactie op "Kia No.3 Concept"

  1. ad vorstenbosch 05-07-2009 om 9:48

    Mooie car maar toch benieuwd naar de verkoopprijs hoop gelijk of net iets lager als de ford fiesta letop de nieuwe volkswagen polo ook wel een grote concurent denk ik van de nieuwe mpv kia 3.Volgens Engeland licht daar de prijs rond de 11.000 pond omgerekend in euro,s 12.957 euro dus dat zit wel goed!!!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...