MINI: 3D-model bij jou thuis!


Wie de MINI Convertible in 3D bij zich thuis wil zien, neemt dit artikel best ‘ns volledig door.

Je kan namelijk dankzij wat software die MINI ontwikkelde, de MINI Convertible bij jou thuis in alle hoeken die je maar wil, bekijken. Alles wat ge nodig hebt is een PC (het werkt helaas niet op Mac) en een webcam.

Het gaat als volgt in z’n werk: Consumenten moeten uit een magazine waar ze de reclame voor deze MINI Convertible tegenkwamen, de online URL intypen en het blad van de reclame voor de webcam houden.

Vervolgens zal de MINI Convertible in 3D op je scherm verschijnen. Je ziet dus het blad dat je vasthield, met daarop een MINI in 3 dimensies. Je kan het blad in elke richting draaien die je maar wil, de MINI draait mee.

Natuurlijk is dit niet de meest doorsnee software ter wereld, dus je moet wel een 3D-plugin installeren, hier en daar wat downloaden en dan kom je er wel. Voor de mensen die geen reclame van de MINI tegenkwamen of zullen tegenkomen: hieronder staat een filmpje over hoe het eruit ziet.

Deel dit bericht:

1 reactie op "MINI: 3D-model bij jou thuis!"

  1. Benji 19-12-2008 om 20:38

    geniaal gedaan!

    erg contradictorisch dat ze in het begin werken met Mac

Reageer

Reactie aan het plaatsen...