Spyshots: Porsche Panamera

Porsche Panamera Spanje Spyshots
Het was een tijdje stil rond Porsche’s vierdeurscoupé maar deze week werd de Panamera gespot tijdens tests in Spanje.

De toekomstige “Mercedes CLS-killer” zal volgend jaar op het autosalon van Genève voorgesteld worden, de ingenieurs van Porsche hebben dus nog tot maart volgend jaar om aan hun nieuwe Porsche te sleutelen.

De instap Panamera krijgt een 3.5 liter VW zescilindermotor met een vermogen van 300 pk, daaropvolgend komt een achtcilinder benzine met directe injectie van Porsche die verkrijgbaar zal zijn met twee vermogensoutputs: 350 en 560 pk. Later komt daar volgens bronnen ook nog een Panamera S bij.

Persoonlijk ben ik nog steeds niet te spreken over deze nieuwe Porsche, het lijkt erop dat Porsche voor het design voor een B-designteam heeft gekozen. Niet moeilijk als je al jaren dezelfde 911 maakt, daar worden designers lui van. Hier zagen we eerder al impressiefoto’s.

De Porsche Panamera moet zijn debuut maken op het autosalon van Genève in maart volgend jaar. De Panamera moet een concurrent worden voor onder andere de Aston Martin Rapide, BMW Gran Turismo en Mercedes CLS

Spyshots (Via: Leftlanenews)

Porsche Panamera Spanje Spyshots

Porsche Panamera Spanje Spyshots

Porsche Panamera Spanje Spyshots

Deel dit bericht:

1 reactie op "Spyshots: Porsche Panamera"

  1. Bert 30-06-2008 om 0:01

    Ik weet nog niet zo goed wat ik van deze wagen moet denken.. Misschien wordt het nog iets maar de wagen op de spyshots ziet er niet echt goed uit.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...