Productie Porsche 911 vangt maandag terug aan

Porsche 911
We hielden u eerder al op de hoogte van het feit dat de productie van de Porsche 911 stillag. Vanaf maandag is dat normaal verleden tijd.

De ontploffing afgelopen maandag veroorzaakte schade aan de productievestiging van Porsche in die mate dat er geschat werd dat het ongemak 3 à 4 dagen zou kunnen duren. Blijkbaar duurt het dus iets langer, namelijk 7 dagen, want nu maandag hervat de productie. Porsche laat weten dat ze de problemen liever traag en efficiënt oplossen. Echte Duitsers dus…

Door de ontploffing werd een achterstand opgelopen van 800 wagens. Die achterstand wil Porsche in de loop van dit jaar nog inhalen. Daarvoor zullen ze nog een staaltje van hun Duitse efficiëntie mogen bovenhalen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...