Volvo XC 90: wel opvolger!

Volvo XC90
Ik liet u gisteren weten dat ik zelf enkele keren moest lezen dat de Volvo XC90 zou worden afgeschaft alvorens het te geloven. Nu blijkt dat geheel gegrond, want Volvo ontkent het vertrek van de XC90.

Volvo heeft laten weten dat het bezig is aan het ontwikkelen van de facelift van de Volvo XC90 en dat er een volgende generatie zal komen. Ford kan op geen enkele manier bepalen welke modellen er wel gemaakt mogen worden en welke modellen niet, beklemtoonde Volvo. Ze zullen dus doorgaan met het maken van hun trots, de XC90.

Deel dit bericht:

8 reacties op "Volvo XC 90: wel opvolger!"

 1. Theelen walter 18-01-2008 om 22:15

  IK vind VOLVO de mooiste en beste wagen waar ik de laatste 35 jaar heb mee rond gereden, bijons in de famillie en onze vriendekring rijden we al jaren met VOLVO rond. Dit wil zegen dat wij als samenkomen hier 7 <volvo’S aan de deur staan.Er zijn een v40,twee s40,een s80,een xc90 en van ons zelf nog een xc90 en een c30 het pareltje uit de verzameling. Het was de eerste hier in de streek en mijn vrouw is er nog steeds apentros op dat zij alleen met deze kleur en uitvoring rijd.Als wij verlof gaan is het altijd met de xc90 daar kan je uren in vertoven zonder dat je vermoeid word,ik zit liever in mijn VOLVO dan in de zetel daar heb ik tenwisten geen rugpijn in.Daarom koop een VOLVO het zal een hele ommekeer zijn in je leven dat heeft mijn schoonbroer ook al gemerkt,een mercedes fan tot hij VOLVO heeft ontdekt, nu rijdt hij zonder te stoppen van Oud-Turnhout tot in zuid Frankrijk zoals wij en koopt nooit nog iets anders dan VOLVO. Men krijgt waarde voor je geld.Wij kopen dat we nog lang van VOLVO kunnen genieten,groetje van een VOLVOfan

 2. PJS 19-01-2008 om 2:02

  Van de XC90 twijfel ik alvast niet dat het een goede en comfortabele wagen is. Echter van de rest van het gamma weet ik niet of ze op eerder Duitse vlakken goed scoren. Wegligging en sportiviteit? Comfort en veiligheid zijn wel een groot pluspunt bij Volvo.

 3. MARC 02-08-2009 om 19:02

  Ik heb al vanalles gehad nu een Volvo S80.ik heb deze al 10 jaar,ongeloofelijk,al de rest mijn vorige wagens waren BMW’s 2 stuks,na 5 jaar weg en 1 mercedes na 6 jaar weggedaan,die wagens was ik beu na die tijd.Nu van de S80 kan ik slecht afstand nemen omdat aan die wagen nooit niks mankeert en deze fantastische rijd en voral fantastisch zit.Wat ik van de vorige wagens zeker niet kon zeggen.Ik vind dat de duitse wagens niet meer de kwaliteit hebben die ze beweren te hebben.
  mijn volgende wordt terug en volvo S80 of XC60.of mischien de nieuwe S60.

 4. Frans Demey 30-09-2009 om 16:36

  Ben juist overgestapt van Volvo S60 naar Mercedes C-klasse. Wat een ramp, na 2 uur in de Mercedes had ik al geweldige rugpijn. Nooit gehad met de Volvo. Spijtig dat de nieuwe S60 pas volgend jaar komt. Ik moest overschakelen omdat de lease periode voorbij was. Nu moet ik op de blaren zitten

 5. XliljeezyX 30-09-2009 om 19:01

  @Frans Demey, jegaat naar de dealer en vraagt of je een proefrit mag gaan maken. dan kan je testen of de stoel wel goed zit. dan had je dit probleem kunnen verkomen

 6. frans demey 16-11-2009 om 0:27

  heb proefrit met de mercedes C-klasse break gedaan van 2 uur en had niet in de gaten dat de stoelen bijzonder slecht zijn voor lange ritten. In het vervolg zal ik een proef vragen van een volledige week alvorens te beslissen. Volgende auto zal terug een Volvo worden

 7. charlyfromB 18-09-2010 om 17:12

  Ik denk dat je in artikel bedoelt: “geheel ONgegrond”.  Opletten op taal, ajb, zeker als het woord richtinggevend is voor de rest van de inhoud..
  Met dank!

 8. MRM 18-09-2010 om 17:17

  U begrijpt het ongetwijfeld verkeerd. Ik heb het niet over het gegrond zijn van de beslissing van Volvo, maar wel over het gegrond zijn dat ik het nieuws eerst niet geloofde. Dit was wel degelijk gegrond, aangezien het eerste nieuws niet klopte.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...