Nieuwe TechArt Magnum

Techart Magnum Facelift
Een gefacelifte Porsche Cayenne betekent voor de tuners van TechArt uiteraard een herziening van hun Magnum. Ja het is hen opnieuw gelukt.

De nieuwe TechArt Magnum zal zijn officieel debut maken op de beurs van Frankfurt in september. De gefacelifte Porsche Cayenne is de basis voor deze agressieve tuningversie. Ergens ziet hij er nu zelfs beter uit in vergelijking met het vorige model. De kenmerkende grille is weer van de partij samen met TechArt velgen en vier uitlaatpijpen.

Het interieur is nog mooier dan het exterieur, de wagen is volledig bekleed met het beste leder en de middenconsole kreeg een carbon afwerking. TechArt werkt momenteel nog aan een update voor de motor van de Porsche Cayenne Turbo die 620 pk zal uitspuwen. Ook de ophanging werd vervangen zodat de wagen lager dan standaard kan cruisen over de Duitse Autobahn. De kostprijs van de nieuwe TechArt Magnum is nog niet bekend, de vorige versie was wel verkrijgbaar vanaf 150.000 euro.

techart_magnum_facelift_2.jpg

techart_magnum_facelift_3.jpg

techart_magnum_facelift_4.jpg

techart_magnum_facelift_5.jpg

techart_magnum_facelift_6.jpg

techart_magnum_facelift_7.jpg

techart_magnum_facelift_8.jpg

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...