D’ieteren opent Maserati showroom in Antwerpen (2022)Naast de verkoop van Bentley, Lamborghini, Porsche en Bugatti opent D’ieteren nu een Maserati showroom in Antwerpen.

Jan Modaal kan bij D’ieteren terecht voor een nieuwe Volkswagen, Skoda, Seat, Audi, Microlino én zelfs fietsen via Lucien. De meer vermogende landgenoten kunnen bij de Brusselse holding (die ondermeer ook in Belron, TVH en Moleskine participeert) terecht voor de meer spraakmakende modellen van Porsche, Bentley, Lamborghini en Bugatti. Recentelijk konden ze zelfs de veelbelovende Rimac hypercars toevoegen aan hun automotive portfolio. Behoorlijk onverwacht opent D’ieteren nu een Maserati showroom in Antwerpen!

Die uitbreiding past aldus de officiële communicatie perfect in de “ambitieuze doelen van beide bedrijven om te groeien in het luxesegment van de automarkt”. Dat ze daarmee gaan concurreren met eigen merken verzwijgen ze natuurlijk. Aangezien ze ook spreken van “de enige verdeler van het Italiaanse merk binnen de Antwerpse regio” lijkt het finito voor FMA Maserati Antwerpen, de actuele verdeler in Wijnegem. Tot nader bericht houden ze zich daar bezig met de officiële verkoop van blitse Ferrari modellen.

Begin 2023 moet het gloednieuwe, specifiek verkoop- en onderhoudspunt de deuren openen te Wommelgem. Mooi op tijd om volmondig te kunnen profiteren van het grondige productoffensief met ondermeer de MC20, Grecale crossover en GranTurismo. Desgewenst in hun zuiver elektrische Folgore vorm!