Belgische prijs Maserati Grecale SUV (2022): vanaf 75.800 euroMaserati plakt een prijs op de compacte Grecale SUV die zowel knap, comfortabel, functioneel als hoogtechnologisch wil zijn.

Relatief snel na de flamboyante MC20 sportwagen heeft Maserati haar gamma ook aangevuld met een iets rationeler model. De Grecale SUV nestelt zich mooi onder de grotere Levante en neemt daarvan eveneens de nodige designelementen van over. Binnen moet er plaats zijn voor vijf stijlvolle inzittenden en 570 liter bagage. Op vlak van technologie en gadgets is de Maserati Grecale volledig bij de les met een haarscherp digitaal dashboard, infotainmentsysteem, head-up display én hedendaagse rijhulp en veiligheid.

Op motorisch vlak is er keuze tussen een vier- of zescilinder met 300 pk, 330 pk of 530 pk. Deze komen respectievelijk in de GT, Modena en Trofeo uitrustingsniveau’s. Uiteraard is er ook een PrimaSerie launch edition voorhanden. Later volgt er een zuiver elektrische Grecale Folgore EV!

Elke Maserati Grecale uitvoering heeft uiteraard zijn prijs. Sowieso moet je 75.800 euro op tafel leggen voor de GT, voor de Modena wordt dat 86.450 euro terwijl de Trofeo pas bij 116.100 euro start. Vervolgens is er nog de nodige ruimte tot personalisatie met leuke extra’s. Wie écht uniek wil zijn moet zich tot het bijzondere Maserati Fuoriserie personalisatieprogramma wenden. Meer informatie bij je favoriete Maserati verdeelpunt!

Met de Grecale SUV mikt Maserati (prijsmatig) duidelijk op de Porsche Macan maar ook de potentere uitvoeringen van de Alfa Romeo Stelvio, BMW X3, Mercedes GLC en Jaguar F-Pace.

Lees hier alles over de Maserati Grecale SUV!