Peugeot - De hartverwarmende testrit (2021)Een nieuwe Peugeot uittesten én tegelijk een liefdadigheidsorganisatie steunen, dat is het nobele concept van De hartverwarmende testrit!

Als antwoord op het eerder doelloos rondrijden tijdens een testrit kwam Peugeot België met “De hartverwarmende testrit” op de proppen. Bij de deelnemende concessiehouders krijgen klanten de kans om met hun geëlektrificeerde Peugeot (100% elektrisch of hybride) richting de dichtstbijzijnde voedselbank te rijden.

Daar kunnen ze vervolgens een Dreamland geschenkpakket afgeven om zo de minderbedeelden in de maatschappij toch een feestelijke decembermaand te gunnen. Dit met ondermeer voetballen, springtouwen, boodschappentassen en hedendaagse speelgoedtoppers zoals Paw Patrol en Quick Rings.

De hartverwarmende testrit loopt tussen 6 en 15 december 2021 bij 45 deelnemende Peugeot verdeelpunten waar ze elk 22 geschenkpakketten ter beschikking hebben. Specifiek voor de Luxemburgse markt werken ze samen met de Caritas liefdadigheidsorganisatie. Uiteindelijk hoopt de Franse autobouwer om 1.000 gezinnen gelukkig(er) te kunnen maken.

Het zuiver elektrische gamma van Peugeot omvat momenteel de e-208, e-2008 en e-Traveller modellen. Inzake plug-in hybrides is er iets meer keuze met de 308 Hybrid, 3008 Hybrid en de 508 Hybrid’s. Die laatste is eveneens te verkrijgen als 360 pk sterke Peugeot Sport Engineered (PSE) topversie.

Voor meer informatie verwijzen we naar de Peugeot website!