Officieel: Seat Tarraco FR (2020)

Officieel: Seat Tarraco FR (2020)De Seat Tarraco SUV oogt in de FR uitvoering net wat sportiever.

De kans is klein (lees: onbestaande) dat CUPRA op een dag met een eigen (dynamische) interpretatie van de Tarraco SUV naar buiten zal komen, Seat biedt met de FR versie gelukkig wel een sportievere look & feel. Denk aan 19” of 20” lichtmetalen velgen, specifiek FR radiatorrooster + diffusor, doorlopende LED verlichting achteraan, donkergrijze spiegelkappen en zwarte accenten.

De hoopgevende FR logo’s vinden eveneens vlot hun weg naar het interieur waar we sportiever zitmeubilair terugvinden tezamen met een aangepast stuurwiel en aluminium pedalen. Seat benadrukt tevens de sportievere afstelling van de adaptieve dempers (DCC). Ook bij de Tarraco FR is er keuze tussen vijf of zeven zitplaatsen!

De Seat Tarraco FR is er met een 2.0-liter TSI benzinemotor (150 pk of 190 pk) of 2.0-liter TDI diesel (150 pk of 200 pk), begin 2021 komt hier nog een plug-in hybridevariant bij! Voorwielaandrijving blijft standaard, de topversies kunnen terugvallen op 4Drive vierwielaandrijving en/of een zeventraps DSG automaat.

De reguliere Seat Tarraco heeft een vanafprijs van net geen 35.000 euro in het Style uitrustingsniveau, als FR begint het pas bij 39.000 euro. Naast de blitse make-over komt de FR met een aangedikte basisuitrusting. Bestellen maar!

Lees hier onze rijtest met de Seat Tarraco 2.0 TSI 190 pk!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...