Autosalon Brussel 2020 live: Jaguar F-Type (Paleis 6)

Autosalon Brussel 2020 live: Jaguar F-Type (Paleis 6)De sportiefste Jaguar zit in het nieuw en dat zie je direct.

Jaguar spreekt zelf over een gloednieuwe generatie, wij houden het op een doorgedreven facelift. Want behalve de nieuwe (grotere) grille, horizontale lichtblokken en extra mogelijkheden op vlak van technologie, veiligheid, connectiviteit en personalisatie is alles zeer herkenbaar gebleven. Maar in het geval van de knappe F-Type is dat zeker geen straf!

Op motorisch vlak verdwijnt de 3.0-liter V6 (tezamen met de handgeschakelde versnellingsbak) en krijgen we een extra 5.0-liter V8 (450 pk) naast de 2.0-liter viercilinder (300 pk) en bestaande achtcilinder (575 pk). Bestellen kan vanaf 65.100 euro.

Iets volledig anders is de zuiver elektrische I-Pace SUV die het tot World Car of the Year wist te schoppen. Dankzij opgedane racekennis met de I-Pace eTROPHY (die je in Paleis 1 bij de Dream Cars kan zien) stijgt het rijbereik met 8%, nu nog die snellaadfunctionaliteit nog!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...