Jaguar I-Pace SUV krijgt groter rijbereik dankzij gratis update

Jaguar I-Pace SUV krijgt groter rijbereik dankzij gratis updateDe zuiver elektrische Jaguar I-Pace SUV krijgt 8% extra rijbereik.

Dankzij de opgedane kennis met de I-Pace eTROPHY racewagen en analyse van meer dan 80 miljoen praktijkkilometers krijgt de reguliere productieversie van de Jaguar I-Pace een groter rijbereik van 8%. Dit met een zuiver softwarematige update (gratis bij de dealer) die betrekking heeft met het batterijmanagement, thermische systemen en de koppelverdeling waardoor de 90 kWh batterij nog efficiënter omgaat met zijn energie.

Desondanks de grotere autonomie blijft Jaguar trouw aan 470 km rijbereik (WLTP) al moet je daar in de praktijk dus wel kunnen overgaan. Dankzij de update kan je in de toekomst profiteren van updates/upgrades via de toegenomen over-the-air functionaliteit.

De conculega’s van Tesla voorzien hun wagens geregeld van dergelijke updates, de Audi e-tron verhoogde recentelijk dan weer zijn rijbereik met 25 km dankzij aangepast software.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...