Ook James Bond rijdt elektrisch

Officieel: Aston Martin RapidE ConceptElektrisch de wereld redden, 007 kan (of moet?) het!

In het verleden rekende James Bond steeds op knappe sportwagens – bij voorkeur een Aston Martin – maar ook 007 moet milieuvriendelijker worden. Daarom krijgen we geen heerlijk klinkende V8 of V12 meer te zien in de aankomende James Bond film (nummer 25!) maar vermoedelijk een zuiver elektrische Rapide E.

Behalve een conceptmodel hebben we nog niet veel gezien van de Aston Martin Rapide E maar (ook) dat zal James Bond niet tegenhouden, zo kreeg hij ook in primeur de gloednieuwe V8 Vantage die als DB10 door het leven ging. De Rapide E doet het met twee elektromotoren, goed voor 600 pk / 1.000 Nm en een rijbereik van meer dan 400 km.

James Bond #25 (werktitel) verschijnt midden 2020 op het witte doek.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...