Officieel: Aston Martin RapidE Concept

Officieel: Aston Martin RapidE ConceptMet de RapidE zet ook Aston Martin de eerste stapjes in de wereld van de elektrische wagens!

Op het Autosalon van Frankfurt mocht je eindeloos lang blijven zoeken naar de stand van Aston Martin, ze waren deze editie niet van de partij. Enerzijds om kosten te besparen maar anderzijds was hun presentatieblaadje ook behoorlijk leeg. Gelukkig is er nu de elektrische RapidE (met hoofdletter E) in conceptvorm, voor de ontwikkeling werkten de Britten uit Gaydon samen met landgenoten bij Williams Advanced Engineering.

Behalve enkele detailfoto’s en een video blijft Aston Martin wel karig met informatie. Visueel zou je een reguliere Rapide S niet mogen onderdoen voor zijn elektrische evenknie, om toch duidelijk te maken dat je – luxueus – de wereld redt krijgt de wagen blauwe accenten. Als de ontwikkeling goed loopt zouden we tegen 2017 deze nieuwe Rapide in productietrim te zien krijgen, naar alle verwachtingen met meer dan 500 pk. Dankzij gebruik van slimme batterijen zou het rijbereik op een 400 tal kilometer liggen, daarmee richt Aston Martin zich tot het Tesla cliënteel dat snakt naar ongekende luxe!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...