Teaser: Volkswagen T-Roc R (2019)

Teaser: Volkswagen T-Roc R (2019)Zijn we klaar voor een 300 pk sterke (of meer?) topversie van de Volkswagen T-Roc?

Met de T-Roc (en diens compacte T-Cross afgeleide) levert Volkswagen haar portie funkyzeit in het segment van de kleurrijke crossovers. Te verkrijgen met een breed gamma TDI’s en TSI’s van 95 pk tot 190 pk maar op het Autosalon van Genève zou de populaire autobouwer uit Wolfsburg het doek halen van een T-Roc R topversie. Mooi in analogie met de Golf R.

Details geeft VW nog niet mee maar we gaan er vanuit dat dezelfde 2.0-liter TSI viercilinder present zal tekenen, vermoedelijk met 300 pk (of meer?), de 7-traps DSG automaat en 4Motion vierwielaandrijving. Naast sportieve prestaties zal de T-Roc R eveneens een sportieve make-over krijgen met een agressieve grille, blitse velgen, uitgeklopte wielkasten en meerdere uitlaatmonden achteraan. Binnenin wordt dat véél chroom, alcantara en koolstofvezel in combinatie met contrasterende stiknaden!

Lees hier onze rijtest met de Volkswagen T-Roc!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...