Belgische prijs Opel Corsa GSi: vanaf 21.355 euro

Belgische prijs Opel Corsa GSi: vanaf 21.355 euroDe verkoop van de Opel Corsa GSi gaat van start.

Na het pensioen van de Corsa OPC moest de compacte Duitser het even zonder topversie stellen, gelukkig lanceert Opel nu de GSi versie in analogie met de Insignia GSi! De Corsa GSi wordt aangedreven door een potente 1.4-liter turbomotor met 150 pk en 220 Nm koppel (139 g/km CO2), steeds gekoppeld aan een kort schakelende manuele versnellingsbak met zes verzetten.

Daarmee doet de Corsa GSi minder dan 9 tellen over de 0-100 sprint en net boven de 200 km/u zit je aan de topsnelheid. Standaard voorzien van 17” velgen, een agressieve voorbumper met extra luchtinlaten, zijspiegels in een sportieve carbonlook en een subtiele spoiler, optioneel zijn er knappe 18” lichtmetalen exemplaren en Recaro sportzetels terug te vinden in de optielijst. Dankzij het OPC chassis geniet je van een wendbaar weggedrag dat afgesteld werd op de befaamde Nürburgring.

De sportieve Opel Corsa GSi kan vanaf nu worden besteld aan 21.355 euro (vanafprijs).

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...