Video: Lovecars test de Aston Marton DB11 AMR (2018)

Video: Lovecars test de Aston Marton DB11 AMR (2018)Hoe vergaat het de straffere Aston Martin DB11 AMR op/nabij de fabelachtige Nürburgring?

In afwachting van de aankomende DBS Superleggera lanceerde de Britse sportwagenbouwer alvast een krachtigere DB11 AMR variant van de reeds potente DB11 V12. AMR voor Aston Martin Racing, in de toekomst moeten we op termijn nog AMR versies te zien krijgen van bestaande modellen. In het geval van de DB11 AMR gaat het om enkele visuele tweaks, een beperkte vermogenswinst (+30 pk, nu 640 pk) en een straffe afstelling voor het onderstel, automaat en vermogensopbouw van de 5.2-liter V12.

Onze Britse collega’s van Lovecars trokken naar het gloednieuwe AMR Nürburgring Performance Centre in Duitsland om de kersverse sportwagen sportieve GT van dichtbij te ontdekken. Dit zowel op de Nürburgring als op de glooiende wegen in de de Eifelstreek. Zelf zo’n DB11 AMR aan de tand voelen kan vanaf 219.520 euro!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...