Paus Franciscus krijgt een Lamborghini Huracan

Paus Franciscus krijgt een Lamborghini Huracan LP610-4Een 610 pk sterke Lamborghini Huracan als Pausmobiel! Praise the Lord!

Paus Franciscus – de Argentijnse Jorge Mario Bergoglio – is dankzij een genereuze schenking een blitse sportwagen rijker. Lamborghini schonk de leider van de Christelijke kerk namelijk een gloednieuwe Huracan LP610-4 Coupé, voorzien van een witte lak, witgeslepen velgen en gouden accenten die verwijzen naar de vlag van Vaticaanstad.

Maar vergis je niet, de kerkvorst zal de Huracan per direct beschikbaar stellen voor een aankomende veilig in mei ten behoeve van een goed doel. In België betaal je ongeveer 200.000 euro voor een Huracan, we gaan er vanuit dat deze pauselijke Lamborghini (inclusief handtekening) een pak meer zal opbrengen. In het verleden kreeg de (toenmalige) Paus tevens de allerlaatste Ferrari Enzo (nummer #400) die hij eveneens liet veilen voor de slachtoffers van de allesverwoestende tsunami in 2004.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...