Officeel: Rolls Royce Sweptail (2017)

Officeel: Rolls Royce Sweptail (2017)Had je tien miljoen, wat zou jij dan doen?

Een gefortuneerde Rolls Royce fan van het eerste uur heeft zijn zuurverdiende euro’s ponden uitgegeven aan de unieke Sweptail. Maar liefst vier jaar waren ze bezig aan de ontwikkeling van deze one-off en op het Villa d’Este Concorso d’Eleganza was de tijd rijp om hem aan de wereld te tonen.

Onderhuids zit er een reguliere Phantom Coupé verscholen met het stuur aan de rechterkant maar van het originele plaatwerk is er niet veel meer overgebleven. Een grote grille, een andere achterzijde (“swep tail“) en een op maat gebouwd interieur.

Over smaak en kleuren valt er veel te zeggen en iedereen doet met z’n geld wat hij/zij wilt, al hopen we van harte dat de eigenaar z’n Rolls Royce Sweptail zal gebruiken!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...