Spyshots: Jaguar J-Pace (EV SUV)

Spyshots: Jaguar J-Pace (EV SUV)Jaguar maakt werk van elektrificatie binnen het SUV gamma met een dieselhybride en zuiver elektrische variant!

Nu de Jaguar F-Pace zijn opwachting begint te maken in het Belgische straatbeeld kunnen de Britten naar de toekomst kijken. Naast een grotere en kleine variant zou er voornamelijk gekeken worden naar nieuwe motorisaties naast het bestaande aanbod van 2.0-liter en 3.0-liter benzine/dieselmotoren.

Een hybridevariant op basis van de 2.0-liter Ingenium turbodiesel met elektrohulp zou niet lang op zich mogen wachten gezien het (fiscaal) succes dat dergelijke modellen momenteel siert. Daarnaast zou er ook ruimte zijn voor een volledig elektrische F-Pace (inclusief aangepast design, grotere wielbasis en andere naam) die het dan moet opnemen tegen de Audi Q6 en Tesla Model X.

Lees hier onze rijtest met de Jaguar F-Pace 2.0d!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...