Video: Autocar test de Jaguar F-Pace 3.0 V6

Video: Autocar test de Jaguar F-Pace 3.0 V6De F-Pace (vanaf €43.050) is de eerste SUV van Jaguar en belichaamt een F-Type voor het volledige gezin, zeer binnenkort is hij verkrijgen in België!

Na de heropflakkering van het fabelachtige Britse sportwagenmerk met de F-Type en vervolgens de XE, XF en XJ berlines staat Jaguar klaar om de eerste SUV, de F-Pace, zeer binnenkort aan de man te brengen. Initieel zou deze praktische doch sportieve Jaguar de XF Sportbrake gaan vervangen maar dat plan werd gelukkig reeds bijgestuurd, wie toch liever wat hoger/veiliger zit en geniet van een beter zicht rondom kan perfect terecht bij de F-Pace.

Zoals het een echte Jaguar beaamt kan je bij de F-Pace SUV terecht voor een breed scala aan diverse motorisaties. Zowel krachtige als zuinige diesels en benzines, standaard handgeschakeld en achterwielaangedreven maar optioneel te verkrijgen met een automatische achttraps ZF transmissie en/of vierwielaandrijving.

Gezien de sterke interesse voor dergelijke luxe SUV’s en de positieve vibe waarin Jaguar zich momenteel bevindt verwachten we een succesnummer met deze F-Pace. Onze Britse collega’s van Autocar mochten in zonnige oorden al even proeven van de gloednieuwe Jaguar F-Pace, op onze eigen rijtest moet je nog even wachten tot de zomervakantie. Dan gaan we voor jullie uitzoeken of je deze F-Pace moet kiezen boven een Porsche Macan of Audi SQ5!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...