Autosalon Brussel 2016 Live: Jaguar (Paleis 6)

Autosalon Brussel 2016 Live: Jaguar (Paleis 6)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Jaguar op het Autosalon van Brussel!

Jaguar heeft met de F-Type British Design Edition lastminute nog een leuke nieuwigheid voor het Autosalon van Brussel, een nationaal eerbetoon aan één van de leukste sportwagens van het moment. Daarnaast brengen de Britten ook heel wat rationele modellen mee zoals de XE en XF berline, De meest interessante katachtige op de Heizel is misschien wel de nieuwe F-Pace, zowel qua looks als rijgedrag zou deze SUV niet moeten onderdoen voor de andere Jaguar familieleden, we zoeken het graag voor jullie uit!

Lees hier enkele interessante Jaguar rijtesten

Jaguar XE 2.0d R-Sport
Jaguar XF R-Sport
Jaguar XFR-S
Jaguar F-Type Coupé R
Jaguar XJR
Jaguar F-Type S

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...