Officieel: Tesla Model S facelift (2016)

Officieel: Tesla Model S facelift (2016)Terwijl alle ogen gericht zijn op de – immens populaireModel 3 komt Tesla naar buiten met een facelift voor de Model S!

De hippe elektrische autobouwer uit California doet alles ongeveer anders dan hun collega’s, terwijl ze aan de lopende band orders opnemen voor de Model 3 en de Model X aan het verschepen zijn voor zijn nakende Europese lancering (zomer 2016) lanceren ze plotsklaps een beperkte facelift voor de Model S.

Deze luxueuze elektrische berline kreeg de voorbije jaren heel wat technologie-updates, die bestaande eigenaars gewoon zelf thuis kunnen installeren, maar nu krijgt hij ook de nieuwe neus van de X en 3. Dankzij de (veertiendelige) adaptieve Full LED koplampen is de nieuwe Model S beter te herkennen, in de bochten is de zichtbaarheid natuurlijk een pak beter! Heel wat meer gezonde lucht binnenin dankzij het HEPA luchtreinigingssysteem (van de Model X), handig voor ondermeer diegenen met allergieën! In de personalisatiecatalogus vinden we sinds vandaag ook twee nieuwe afwerkingsmogelijkheden: Figured Ash Wood Decor en Dark Ash Wood Decor.

De standaard laadkabel in Tesla Model S is tevens geüpgraded van 40A tot 48A, dit zorgt ervoor dat er sneller geladen kan worden als de auto is aangesloten op hogere ampère laadbronnen zoals een Tesla Supercharger!

Lees hier onze rijtest met de Tesla Model S 85D!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...