Autosalon Brussel 2016 Live: Maserati (Paleis 1)

Autosalon Brussel 2016 Live: Maserati (Paleis 1)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Maserati op het Autosalon van Brussel!

Véél glimmende Italianen op de stand van Maserati in Paleis 1. De GranTurismo Sport en GranCabrio Sport bieden steevast een sensationele ervaring onderweg dankzij de potente achtcilinder – en krachtige soundtrack – maar om deze dagdagelijks te gebruiken heb je misschien net teveel vermogen ter beschikking. De Maserati Ghibli en Quattroporte luxeberlines bieden in dat geval zeker wat meer comfort en gebruiksgemak, dankzij de introductie van een efficiënte dieselmotor hoef je in het hogere leasesegment niet altijd meer te kiezen voor die oerdegelijke-maar-saaie Duitsers!

Lees hier enkele interessante Maserati rijtesten

Maserati Ghibli Diesel
Maserati Quattroporte Diesel
Maserati Quattroporte GTS
Maserati GranTurismo MC Stradale
Maserati GranCabrio Sport

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...