Gelekt: Mercedes E-Klasse 2016 nu reeds in volle glorie te bewonderen

Gelekt: Mercedes E-Klasse 2016 nu reeds in volle glorie te bewonderenDe uitgebreide – lees: eindeloze – mediacampagne ten spijt, ook de nieuwe generatie Mercedes E-Klasse duikt iets te vroeg op!

Na de succesvolle vernieuwing van de zowel de S-Klasse als C-Klasse focust Mercedes zich nu op de laatste ontwikkelingsloodjes van een nieuwe generatie E-Klasse. We kregen al heel wat beeldmateriaal, zagen het interieur al en hebben al een (duidelijke) kijk op het motorengamma, toch was de officiële onthulling (wat er nog van over was) pas voorzien voor het Autosalon van Detroit begin volgende week. Een overijverige werknemer plaatste (per ongeluk?) reeds een mooie fotoreeks online en het internet deed de rest..

Het is afwachten geblazen of Das Haus nu sneller naar buiten zal komen met officiële informatie en duidelijk cijfermateriaal, hoe dan ook kunnen we nu al even genieten van knap beeldmateriaal van diverse uitvoeringen van de nieuwe knapgelijnde berline die overduidelijk zijn (design)mosterd haalde bij de C en S broertjes! Tegen maart krijgen we op het Autosalon van Genève een E-Klasse Break en later volgen nog een Cabrio, een Coupé, een vierdeurs Coupé (CLS-Klasse) en heel misschien nog eens een praktische vierdeurs coupé (CLS-Klasse Shooting Brake). Elke variant krijgt natuurlijk zijn instappers én waardige AMG topvariant!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...