Video: McLaren 570S in actie

Video: McLaren 570S in actieHet Leven Zoals Het Is: de McLaren 570S Coupé eigenaar.

Naast de supersnelle P1 en P1 GTR (Ultimate Series) heeft McLaren nu een behoorlijk breed gamma aan sportwagens in de aanbieding. De hardcore 675 LT is jammer genoeg al uitverkocht maar er zouden ook Spiders gebouwd worden in de nabije toekomst, daarnaast hebben we ook nog de keuze voor een 650S Coupe of 650S Spider (Super Series) die meer dan vlot meekunnen met de huidige sportwagens. Mag het wat minder zijn? Dan is er nog een 540C of 570S (Sports Series) die momenteel nog enkel als Coupé bestaan maar ook maken de Britten uit Woking binnenkort werk van. Instapper of niet, je mag bij de 570C steeds rekenen op 570 pk, 600 Nm, actieve spoiler en een instelbaar onderstel! Voldoende om jezelf op het circuit serieus uit te leven en erna rustig doorheen de winkelstaten te flaneren.. Te verkrijgen bij McLaren Brussels met een vanafprijs van €185.000, in dit segment alvast een koopje!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...