Officieel: Nissan GT-R NISMO N-Attack

nissan-gt-r-nismo-n-attackEen reguliere Nissan GT-R is al behoorlijk snel maar als je de snelste wilt ben je aangewezen op de nieuwe GT-R NISMO N-Attack!

Met de hardcore NISMO uitvoering haalde de Japanners de Europese sportwagenbouwers terug uit hun schoonheidsslaap. Op de fabelachtige Nürburgring klokte deze Godzilla met 7:08.679 een behoorlijk scherpe tijd (top5 productiewagens), nu kunnen klanten ook die extrasportieve N-Attack setup verkrijgen om die tijd te kunnen benaderen/verbeteren. De visuele verschillen zijn beperkt tot een iets grotere spoiler, optioneel kan je nog een nieuw uitlaatsysteem uit titanium krijgen.

De Nissan GT-R NISMO N-Attack pakt uit met een niet gespecificeerde gewichtsbesparing, Recaro kuipzetels, instelbare Öhlins dempers (in de plaats van de standaard Bilsteins), een verbeterd slipdifferentieel voor- én achteraan en een update voor de intercooler en het motormanagement.

Aan een volledig nieuwe generatie wordt momenteel nog naarstig gewerkt door de Japanners, ondertussen blijven ze hun bestaande GT-R verbeteren en voorzien van kleine updates. Of de gewone sterveling echt kan profiteren van dergelijke minimale verbeteringen laten we in het midden, het blijft toch een mooi prestigeproject voor Nissan..

Officieel: Nissan GT-R NISMO N-Attack

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...