Belgische prijs Mercedes C350e Plug-in Hybrid: €51.788

Officieel: Mercedes C350 Plug-in HybridDe Mercedes C 350 e Plug-in Hybrid heeft een gouden (lease)toekomst in het verschiet!

De Mercedes C-Klasse is al bijna een jaar op de Belgische markt en duikt reeds vlot op in het straatbeeld/autosnelweg. Zowel voor de benzineliefhebbers als zakelijke dieselrijders zijn er reeds krachtige én zuinige motorisaties voorhanden, ook de C 63 AMG topuitvoeringen maken zich klaar voor hun marktintroductie. De C-Klasse Plug-in Hybrid is misschien wel de meest interessante nieuwkomer, hij combineert de sexy looks en knap interieur met een hoop vermogen (290 pk) en een extreem laag verbruik (49 g/km CO2 en 2,1 liter per 100 km). Als tegenprestatie moet je wel wat bagageruimte opgeven en 100 kilogram extra gewicht meesleuren.

Met een volle batterij kan de Mercedes C 350 e een dertigtal kilometers zuiver elektrisch rijden, opladen kan aan een regulier 230V stopcontact. Standaard krijg je alvast de automatische 7G-TRONIC PLUS versnellingsbak mee, voor alle andere leuke opties moet je wel nog bijbetalen. Bestellen kan vanaf nu, de eerste leveringen staan voor deze lente op de agenda.

Mercedes C 350 e Plug-in Hybrid – vanaf €51.788
Mercedes C 350 e Break Plug-in Hybrid – vanaf €53.482

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...