Video: BMW M4 Coupe – Ultimate Racetrack

Video: BMW M4 Coupé - Ultimate RacetrackWat Mercedes kan doen voor hun S63 AMG Coupé kan BMW ook met hun M4 Coupé, al zien ze het iets groter door gebruik te maken van een vliegdekschip.

De BMW M divisie bouwt al sinds 1972 meer dan begeerlijke wagens met een stevige portie sportiviteit zonder het comfortgehalte te verwaarlozen, je kan dan ook na een volwaardige trackday gewoon rustig naar huis cruisen met je M3, M4, M5 of M6! Met een prijskaartje dat iets hoger uitvalt dan een reguliere 420d zijn de M varianten niet voor iedereen weggelegd, een leuke promovideo van BMW Canada doet ons toch even dromen van de sportieve mogelijkheden met een BMW M4 Coupé… en een vliegdekschip.

Traditiegetrouw gaat de kracht – momenteel – bij BMW naar de achterwielen en dat biedt zo zijn mogelijkheden, de TwinTurbo zes-in-lijn doet de rest. Zowel de BMW M3 Berline als M4 Coupé krijgen op die manier 430 pk en 550 Nm om mee te spelen en dat gaat vrij vlot als we onderstaande beelden mogen geloven. Don’t try this at home!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...