Gelekt: Lexus RC-F

Gelekt: Lexus RC-F 2015
Iets vroeger dan voorzien zijn er foto’s opgedoken van de bijzonder sportieve Lexus RC-F!

Volgende week start in Detroit een van de grootste internationale Autosalons en de vele constructeurs willen maar al te graag aanwezig zijn met een of meerdere wereldpremières. Zoals steeds duiken er nu ook al duidelijke foto’s op, al profiteren de merken hier ook nog eens extra van met de nieuwe aandacht.

Visueel zit alles sowieso al snor met de krachtigste versie van de Lexus RC, we zien een bijzonder agressief front met de verplichte LED dagrijverlichting, luchthappers achter de voorwielen met F-badges en achteraan naar goede Lexus gewoonte een dubbele verticale uitlaat aan elke zijde. Het blauwe koetswerkkleur doet ons wat denken aan dat andere Japanese sportieve automerk, al zal je in de uiteindelijke catalogus ook minder aandachtschreeuwende kleuren kunnen terugvinden.

Motorisch verwachten we terug een 5.0-liter V8 die goed zou zijn voor 460 pk. Daarmee geraak je ongetwijfeld binnen de 5 seconden aan 100 km/u terwijl de topsnelheid ver boven de Europese grens van de 250 km/u zal liggen. Het interieur ziet er ook wat blitser uit dan voordien zonder het typerende klokje te vergeten! Het Europese front met de Audi RS4, Mercedes C63 AMG en gloednieuwe BMW M3/M4 kijken alvast met grote ogen uit naar de officiële onthulling van hun nieuwste speelkameraad. We verwachten binnenkort alle technische informatie en nog meer leuke foto’s!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...