Eerste beelden nieuw interieur Audi TT

Audi TT interieur 2014 header
Audi heeft het nieuwe interieur van de Audi TT getoond op de CES-beurs in Las Vegas.

De nieuwe cockpit is naast quasi volledig virtueel ook keihard op de bestuurder georiënteerd. De virtuele cockpit krijgt een 12,3″ scherm en kan in 2 verschillende modi gezet worden: één klassiek beeld waarbij de toerenteller en snelheidsmeter groot afgebeeld zijn en één infotainment beeld waarbij de toerenteller en snelheidsmeter plaats moeten ruimen voor andere informatie. Maar sta ons toe een kaart op de achtergrond ietwat verwarrend te vinden.

Het menu lijkt op dat van een smartphone en zou zich uitermate vlot moeten laten bedienen. Dankzij het MMI-touch systeem dat centraal in de wagen geplaatst werd, kan de bestuurder het multimediasysteem volgens Audi nog vlotter dan voorheen aansturen. Het geheel ziet er alleszins uiterst fraai uit, we zijn alvast benieuwd eens plaats nemen.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Eerste beelden nieuw interieur Audi TT"

  1. TDB 08-01-2014 om 12:30

    Audi bewijst alweer dat het een en ander van interieurs weet!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...