Teaser: Lexus brengt een nieuw F model [RC-F?]

Teaser: Lexus RC-F
Lexus blijft actief bezig met nieuwe modellen, op het Autosalon van Detroit zal er een gloednieuw F-model onthuld worden!

Begin januari is het ons eigenste Autosalon op de Heizel in Brussel, maar aan de overkant van de oceaan is het ook feest op het Autosalon van Detroit. Gezien het internationaal karakter en de grote Amerikaanse afzetmarkt eerder een salon om groots uit te pakken met nieuwigheden en primeurs, terwijl we het hier eerder moeten doen met leuke kortingen en stevige uitrustingsniveau’s. Lexus heeft voor Detroit bovendien een extra verrassing in petto, gezien men namelijk het doek van een spiksplinternieuw F-model  met een grote sportieve inborst zoals de IS-F en GS-F zal liften.

Naast een grote velg en een grijpgrage remklauw zien we betrekkelijk weinig, op een blauwe koetswerkkleur en een toepasselijke F badge na. Gezien de recentelijke onthulling van de Lexus RC is de kans reëel dat we een topmotorisatie krijgen onder de RC-F noemer. De atmosferische 5.0-liter V8 zou volgens de geruchten nog steeds van de partij zijn met een goede 450 pk en 540 Nm koppel, terwijl ook het interieur een tikkeltje sportiever werd bekleed. De vernieuwde BMW M3/M4 en Mercedes C63 AMG mogen alvast uitkijken naar een nieuwe speelkameraad!

Teaser: Lexus RC-F

Deel dit bericht:

2 reacties op "Teaser: Lexus brengt een nieuw F model [RC-F?]"

  1. Wolf 10-12-2013 om 11:55

    Het vorige model was toch wel ondergewaardeerd terwijl het mark 2 (facelift) model was uitgerust met mechanisch sper en die kwam behoorlijk dicht in de buurt van de M3. Maar wel een stuk exclusiever……….in Europa dan.

    • BNNY 10-12-2013 om 12:18

      onbekend is onbemind jammer genoeg in Europa..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...