Eerste Vision Gran Turismo is een Mercedes

Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo
Mercedes en Gran Turismo stellen binnenkort een exclusieve creatie voor.

We wisten eerder reeds te melden dat de makers achter de Gran Turismo game franchise de handen in elkaar sloegen met verscheidene constructeurs, maar nu krijgen we ook de eerste realisaties daarvan te zien. Het eerste Vision Gran Turismo model ter ere van 15 jaar Gran Turismo zal een Mercedes zijn, dat staat te lezen op de website van Gran Turismo en de Facebook-pagina van Mercedes.

Naast het uitzwaaimodel van de SLS AMG, de GT Final Edition, mogen we heel binnenkort dus opnieuw iets spannends uit Stuttgart bewonderen. De Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo ziet er alvast enorm lang uit, uiterst sportief en we zijn meer dan benieuwd wat er onder de motorkap zit. Elk Vision Gran Turismo model zal bovendien als download beschikbaar worden gemaakt in de nieuwe Gran Turismo 6, die vanaf 6 december in de winkelrekken ligt.

Vision Gran Turismo Mercedes

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...