Gelekt: Mercedes C-Klasse 2014


Officiële afbeeldingen komen maanden te vroeg op het internet terecht.

Eerder zagen we al spyshots van de reguliere versie en de AMG variant van de W205. Daarnaast stuurde Mercedes-Benz reeds officiële beelden van het interieur de wereld in. Nu, bijna drie maanden voor de officiële voorstelling in Detroit, krijgen we officieuze beelden te zien van de opvolger van Mercedes’ populaire middenklasser.

De standaard versie lijkt zoals verwacht op het kleine broertje van de S-Klasse. Op de laatste foto, waar de AMG variant te zien is, lijkt de C-Klasse eerder op de volwassen versie van de CLA45 AMG gezien de gelijkenissen met de gebruikte grille op beide wagens. Nu rest ons enkel het wachten op de officiële voorstelling in januari. (via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...