Gelekt: Lexus CT200h Facelift

Lexus CT-200h 2014
Is dit de nieuwe Lexus CT200h? Lexus confirmeerde alvast een lancering in 2014.

De Lexus CT200h is al eventjes op de markt, hoogtijd voor een facelift! Vorige week nog wist Sean Hanely, hoofd van Lexus Australië, te zeggen dat de facelift van de CT200h in 2014 op de markt komt en nu lekken de eerste vermoedelijke foto’s van de wagen. De hybride Lexus zou licht verschillend gepositioneerd worden om beter op te boksen tegen de Audi A3, BMW 1-Reeks en Mercedes A-Klasse. Modellen die hij tot nu toe het leven nog niet echt zuur kon maken.

De facelift van de Lexus CT200h krijgt de nieuwe grille die ook al te zien was op de Lexus IS. Als we afgaan op de grote lichtmetalen velgen en de iets over-the-top bodykit, zou dit model bovendien wel eens de F-Sport variant kunnen zijn. Onder de motorkap blijft vermoedelijk de 1.8-liter op post die samen met een elektromotor een totaal vermogen van 136 pk levert. Goed voor een sprint van 0-100 km/u in 10,3 seconden en een gemiddeld verbruik onder de 5 liter/100 km. (Via: JokeForBlog)

Lexus CT-200h

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...