Autosalon Frankfurt 2013 Live: Lexus

Lexus - Frankfurt 2013 Lexus toont enerzijds een voorbode voor een compacte SUV en anderzijds een compactere GS in Frankfurt.

De blikvanger van de Lexus-stand in Frankfurt is Lexus’ nieuwste conceptmodel. Een SUV die het gamma langs onderen moet aanvullen en zich onder de RX zal positioneren. Zal positioneren, want deze NF-NX is nog niet voor direct. Lexus wil met dit conceptmodel eerst kijken of het model mogelijks aanslaat en tegelijkertijd ervaring opdoen over de ontwikkeling van een productieversie. Binnen enkele jaren ongetwijfeld in de Lexus showroom!

<!–adsense–>

Naast het conceptmodel vinden we nog een Lexus GS300h. Deze GS300h maakt in tegenstelling tot zijn grote broertje, de GS450h, gebruik van een compactere benzinemotor. Daardoor verbruikt hij iets minder en is hij nog zuiniger. Hetzelfde niveau van comfort en afwerking van het interieur blijft uiteraard gelden!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...