Officieel: Lancia Delta 2014 & Voyager S

Lancia Delta MY2014
Ook de Italianen van Lancia brengen hun bijdrage aan het Autosalon van Frankfurt.

Net zoals zustermerk Alfa Romeo voor de Giulietta heeft Lancia een facelift klaar voor de Delta. Deze krijgt nieuwe bumpers in koetswerkkleur en zijschorten. Verder werd het interieur opgefrist en is er keuze uit een glanzend zwarte of matzwarte uitvoering. Motoren blijven dezelfde met onder andere een 1.6-liter MultiJet met 105 pk, een versie met 120 pk en een 1.4-liter Turbo-Jet LPG met 120 pk.

Verder stelt Lancia ook de Voyager S voor in Frankfurt. Deze monovolume tracht nog steeds moderne elegantie te combineren met een geraffineerde stijl. Wat eindigt bij het analoge klokje natuurlijk, want onderhuids ben je nog steeds onderweg met een Amerikaan. Wel moeten een glanzend zwarte grille en gelijkgekleurde 17-inch velgen dat nog ietsje meer helpen te verdoezelen. Interieurwijzigingen bleven op een nieuwe zetelbekleding met geborduurde S-logo’s na minimaal. De motoren zijn tot slot ook hier nog steeds een 3.6-liter Pentastar V6 met 283 pk of een 2.8-liter viercilinder turbodiesel met 163 pk. Maar om zeker met een positieve noot af te sluiten: de Lancia Voyager is de ideale redactiemobiel voor een ritje Gent-Genève en terug!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...