Bugatti Veyron Grand Sport Fbg par Hermes

Bugatti-Veyron-Grand-Sport-Fbg-par-Hermes
Momenteel moet elk zichzelf respecterend automerk aanwezig zijn op Pebble Beach. Bugatti creëerde zelfs speciaal de Veyron Grand Sport Fbg par Hermès.

Mocht de extreem lange naam je iets zeggen, Hermès is inderdaad dat exclusieve modehuis uit Parijs met de bekende zijden sjaaltjes en Kelly & Birkin bags. Om de nationalistische band met Bugatti wat te versterken kregen we enkele jaren geleden al een normale Veyron Fbg par Hermès, nu is de open Grand Sport aan de beurt. De kleurstelling is identiek aan zijn gesloten evenknie, al bezit het wel een historisch verwijzing naar het grote Type 35 avontuur van Bugatti in de jaren ’20.

Momenteel moeten we het nog doen met deze ene foto van Philipp Löhmann die ter plaatste is, maar zoals we nu al kunnen zien is er bijzonder weinig uniek aan deze Veyron. Naast waanzinwekkende prestaties met dank aan de W16 krachtbron met 1.001 pk krijg je van Hermès een interieur met heel veel koeienhuid, uiteraard speciaal geselecteerd en van de allerhoogste kwaliteit. Om in stijl op reis te kunnen gaan krijg je ook nog passende reiskoffers erbij, al moet je toch wel rekenen op een stevig miljoen euro alvorens je mag langsgaan bij Bugatti om je configuratie te bespreken.

Bugatti-Veyron-Grand-Sport-Fbg-par-Hermes-1

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...