Spyshots: Lexus IS-F Coupe 2015

Spyshots: Lexus IS-F Coupe 2014
Nu we een volledig nieuwe IS hebben gekregen kan Lexus beginnen aan de ontwikkeling van de krachtige IS-F!

Een IS300h rijden is zeker geen straf met zijn 220 pk die worden bijgestaan door elektro-power, maar meer mag altijd. Naar goede gewoonte toveren de Japanners dan na verloop van tijd een hete IS-F versie uit hun hoed, maar het was bang afwachten of de wereld nog steeds vragen partij was voor dergelijke krachtpatser! Onderstaande spyshots stellen ons gelukkig gerust, al zal een onthulling toch nog een tijdje duren. Naast een Coupé zou er ook een Cabrio op de planning staan, maar eerst verwachten we naar goede Lexus gewoonte wel nog een conceptvorm.

De beperkte vormen die we kunnen waarnemen door de psychedelische wrap geven ons al een mooi beeld van wat we mogen verwachten. We gaan er vanuit dat we een mooie mengeling krijgen van de huidige IS met enkele trekjes van de LF-CC concept die we zagen op het Autosalon van Parijs. De dubbele uitlaat verticaal op elkaar is ook nog steeds van de partij, over de 5.0-liter V8 zijn er meer vraagtekens. Qua interieur mogen we stellen dat Lexus wederom zijn uiterste best gaat doen, wat ze zichzelf dan ook verplicht zijn als ze openlijk de nieuwe BMW M4 Coupe willen beconcurreren. (Via WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...