Mercedes CLA 45 AMG Edition 1 aangekondigd


Mercedes introduceert stilletjes de CLA 45 AMG Edition 1

Mercedes heeft een nieuwe, sportievere versie uitgebracht van de CLA 45 AMG. Al popelend om de markt te betreden onderscheidt de CLA 45 AMG Edition 1 zich door een blinkend zwarte achterspoiler, grijze strepen langszij en matzwarte 19-inch lichtmetalen velgen. Een extra sportieve toets wordt aangebracht door middel van rode accenten in de grille, spiegels en velgen. Deze rode accenten kan je ook terugvinden in het interieur van de Edition 1.

De interieurveranderingen zijn miniem maar toch niet onaardig. Ze omvatten Artico of Dinamica sportzetels, lederen Dinamica-wrapped stuur en samen met de rood contrasterende stiksels is het een compleet plaatje. Ook een Artico-wrapped dashboard, speciale inlegplaatjes en AMG vloermatten zijn inbegrepen.

Net zoals de standaard CLA 45 AMG heeft de Edition 1 een 2.0-liter turbo-aangedreven viercilinder onder de motorkap die zo’n 360 pk en 450 Nm in zijn mars heeft. De zeventraps transmissie met dubbele koppeling zorgt ervoor dat alle 4 de wielen tegelijkertijd accelereren naar de 100 in slechts 4,6 seconden om daarna een elektronisch begrensde top te bereiken van 250 km/u.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...