Zo kan het ook: #LikeMyRide

LikeMyRide Mercedes Hannes Coudenys
Dankzij het doordacht gebruik van social media gratis met een Mercedes A-Klasse rijden, Hannes Coudenys kreeg het voor elkaar!

Van tijd tot tijd staan er leuke wagens op onze oprit die hun weg dan terugvinden naar een digitaal verslag. Altijd leuk meegenomen, maar het GroenLicht verhaal is natuurlijk breder dan dat. Hannes Coudenys is actief als freelancer binnen de sociale media en had het ingenieuze idee om zijn lichaam ten dienste te geven van het web. Per like op zijn Facebookpagina krijgt hij 1 kilometer bereik, en met een actieve job in heel het land heeft hij dus wel nood aan wat likes om niet ergens te stranden onderweg. Om het geheel nog interessant te maken inzake marketing zocht hij dan ook een wagen bij de Belgische constructeurs.

De hippe merken en hun marketingsdiensten waren gematigd enthousiast, maar het was Mercedes die als eerste met de eer ging gaan lopen. Hannes krijgt een tijdje een bijzonder knappe Mercedes A-Klasse, uiteraard mét het AMG pack mee. Het is allemaal nog wat mysterieus welke modellen of merken er nog zullen volgen, maar met een grote bende (online) fans en bijzondere media-aandacht kan het niet anders dan een succes worden. We gunnen het Hannes van harte en steunen hem dan ook met een welgemeende like, jullie ook?

Lees hier Hannes zijn ervaringen met de Mercedes A-Klasse

LikeMyRide Mercedes Hannes Coudenys

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...