Opel Mokka is een succes

Opel Mokka Turbobenzine
De Opel Mokka krijgt een aanvullende motorisatie en nieuw infotainment systeem.

Zeven maand na zijn lancering is de Opel Mokka met meer dan 100.000 bestellingen al een waar succes te noemen. Vooral dan in Duitsland, Rusland, Engeland, Italië en Frankrijk, in België voorlopig wat minder. Maar misschien helpt een bijkomende motorisatie om alles wat van de grond te krijgen: de Opel Mokka 1.4-liter turbo is voortaan beschikbaar met voorwielaandrijving en ook met automatische versnellingsbak, terwijl voorheen enkel een manuele transmissie en vierwielaandrijving voor deze motorisatie te kiezen waren. Het Orange Rock metaalkleur en 19-inch lichtmetalen velgen geven de kleine SUV bovendien extra pit.

In het interieur krijgt de Mokka bovendien de nieuwe infotainment systemen CD 600 en Navi 950, die makkelijk te bedienen zijn via een 7-inch kleurenscherm. Het Navi 950 navigatiesysteem wordt standaard geleverd met kaarten voor heel Europa en kan eenvoudig geüpdatet worden via de USB-poort. Tot slot levert een premium Bose geluidssysteem een uitstekende audio-ervaring met zes luidspreker, subwoofer en een digitale versterker. Het nieuwe model met voorwielaandrijving, 1.4-liter turbobenzinemotor en automatische zestraps transmissie is verkrijgbaar vanaf 21.640 euro.

Lees hier onze rijtest met de Opel Mokka 1.4 Turbo 4×4

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...