Gelekt: Mercedes CLA 45 AMG

Mercedes CLA 45 AMG
De eerste officiële foto’s van de Mercedes-Benz CLA 45 AMG bereiken het internet nog voor de onthulling in New York.

Vorige maand konden we er al een kleine glimp van opvangen in Driveclub, een game voor de Playstation 4, maar nu lekken ook de eerste officiële foto’s van de Mercedes-Benz CLA 45 AMG. De wagen zou volgende week onthuld worden op het Autosalon van New York. De sexy CLA-lijnen krijgen wat extra karakter met de AMG-behandeling en onder de motorkap komt de 2.0-liter viercilinder turbo uit de A45 AMG. Het motorblok levert 360 pk vermogen, 450 Nm koppel en wordt gekoppeld aan een zeventraps transmissie met dubbele koppeling. Een sprint van 0-100 km/u is zo al voorbij in 4,6 seconden! Wij zijn verliefd! (Via: autowp.ru)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Gelekt: Mercedes CLA 45 AMG"

  1. AVDP 19-03-2013 om 22:51

    Spijtig van de FWD, maar toch … Dear Santa?

Reageer

Reactie aan het plaatsen...