Impressie: Mercedes E-Klasse Cabrio

Mercedes_E-Klasse_Cabrio_2013_Facelift_Nieuw
Nu de nieuwe Mercedes E-Klasse zijn gelaat heeft getoond, kunnen we gaan speculeren over de looks van de nieuwe E-Klasse Cabrio.

Theophilus Chin  maakte alweer een mooie impressie over hoe de dakloze E eruit zou kunnen zien. Veel zou er volgens hem – en daarin steunen we de designer – niet veranderen aan de vorm van de nieuwe E-Klasse Cabrio in vergelijking met zijn voorganger. De grootste veranderingen zouden terug te vinden zijn aan de voorkant van de wagen, waar een nieuw stel koplampen te bewonderen valt.

Aangezien de nieuwe E-Klasse tevens een genereuzere standaarduitrusting krijg, vermoeden we dat hetzelfde zal gebeuren bij de E-Klasse Cabrio. Onder de motorkap verwachten we weinig nieuws onder de zon: instappen gebeurt met een 170 pk sterke dieselmotor, terwijl het topmodel de E500 wordt met een 388 pk sterke benzinemotor.

Mercedes-Benz_E-Class_Cabrio

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...