Autosalon Brussel 2013: Lexus Line-up

Lexus LS
Premium & hybride uit Japan: deze Lexus-modellen zullen prijken op de Heizel.

Lexus wil duidelijk scoren in de bedrijfswagenmarkt, en wel met twee heel verschillende modellen. Specifiek gaat het om de Lexus CT 200h eLite Edition enerzijds, de compacte  hybride van het merk, en hun hybride SUV de RX 450h eLite Editionanderzijds. Concreet is vooral het feit dat het hybrides zijn interessant met hun laag voordeel van alle aard: een opsteker op dit salon, dat de nadruk legt op bedrijfsvoertuigen. Maar er is nog meer goed nieuws: de ‘eLite edition’ levert grote voordelen op de uitrusting, wat ook interessant is wat betreft nettowaarde van een bedrijfsvoertuig.

In het geval van de Lexus CT200h, krijg je voor € 30.430 bovenop de standaarduitrusting lederen zetelbekleding, een navigatiesysteem, parkeersensoren, cruise control en 17” lichtmetalen velgen. Oftewel een voordeel van € 4.375.

Klik hier voor een overzicht van wat er te zien is op het autosalon van Brussel 2013.
Klik hier voor alle praktische saloninformatie.

CT_200H_ELITE_EDITION_02_LR

De RX450h dan, kost € 59.950 en krijgt metaalkleur, een navigatiesysteem, xenon koplampen en… een fiets. Lexus ging in zee met niemand minder dan Eddy Mercx. Die levert een Carbon EMX-1, die inclusief fietsendrager en trekhaak op de RX 450h gemonteerd wordt. De besparing voor de klant die dit pakket kiest bedraagt € 8.970.

RX450heLite

Het derde hoogtepunt op de stand in paleis 9 is ongetwijfeld de Concept LF-CC, eerder al te zien in Parijs. Fans kunnen zich verheugen: deze zeer aardig ogende coupé met 2.5-liter viercilinder benzinemotor (hybride, uiteraard) en achterwielaandrijving is de voorbode van een coupé die er ‘in de nabije toekomst’ aankomt, aldus Lexus. In tweede instantie kun je hier al zien hoe de neus van de toekomstige Lexus-modellen eruit gaan zien, met de L-vormige elementen in de lichtblokken en het spoelvormig radiatorrooster als hoofdpunten.

LF-CC

En ook bij de Dreamcars is Lexus van de partij. De topversies van de berlines van het merk, namelijk de GS 450h met een V6 en de LS 600h met een V8 hybride aandrijflijn zullen te bewonderen zijn. En last but not least: ook de über-exclusieve LFA is van de partij. Een absolute must-see!

LexusLFA

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...