Eerste foto’s: Mercedes E-Klasse Facelift

Mercedes E-Klasse 2013
Mercedes zal binnenkort de nieuwe E-Klasse onthullen, de eerste foto’s zijn echter reeds op het internet gelekt.

De nieuwe E-Klasse krijgt een opgefrist design met vooraan nieuwe koplampen, een gewijzigde grille en nieuwe bumpers, terwijl achteraan plaats is voor nieuwe achterlichten en een gewijzigde onderbumper. Het geheel oogt daardoor wat vloeiender en minder hoekig dan voorheen. Binnenin zijn de verschillen minder prominent, alles werd wel wat opgefrist en hier en daar vind je een knopje op een andere plaats, maar verder rijkt de update niet.

Op technisch vlak hebben we jammer genoeg nog geen details, we wachten hiervoor nog even op de officiële berichtgeving van Mercedes zelf. De grote vraag blijft natuurlijk of deze update de E-Klasse zal helpen om terug aansluiting te vinden bij Audi en BMW. Wat denken jullie?

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...