Preview: Komt Audi met een RS7?

Audi RS7 Sportback
Komt Audi met een RS7? Als het van de mensen van Fourtitude.com afhangt in ieder geval wel.

Hoewel Audi zelf nog met geen woord over de komst van een Audi RS7 rept, zijn de fans er als de kippen bij om reeds enkele impressiefoto’s van de mogelijke RS7 Sportback te creëren. Eerder dit jaar doken namelijk enkele spyshots op waarop een mogelijke RS7 te zien was, waardoor de geruchtenmolen weer op volle toeren draait.

De mensen van Fourtitude hebben daarom drie erg knappe impressiefoto’s klaargestoomd, waarin een hele reeks typische RS-kenmerken zitten verwerkt. Zo krijgt de RS7 vooraan een grote honingraat grille en een verlaagde voorbumper met grotere luchthappers. Achteraan is er dan weer plaats voor een diffuser met twee ovalen uitlaatpijpen, terwijl we in profiel niet omheen de grote V-spaaks velgen met koolstofvezel remmen kunnen. Het blijft speculeren wat er zich onder de motorkap zal afspelen, maar vermoedelijk zou de twin-turbo 4-liter V8 uit de S7 opgevoerd worden van 414 naar meer dan 500 pk.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...