Tweeling maakt ‘borstvriendelijke’ Lexus LF-A


Borstkanker is vandaag de dag een veel voorkomende ziekte. Niet iedereen staat daar bij stil, maar daar probeert deze LF-A, met zijn extravagante looks, verandering in te brengen.

Volledig roze en loeihard, dat is deze speciale editie. Hij werd gebouwd door de Faingaa tweeling, twee professionele rugby-spelers uit Australië en tevens ambassadeurs voor de stichting borstkanker. Dit is hun manier om steun te tonen aan de “National Breast Cancer Awareness month”.

Een Lexus LF-A is op zich al vrij uniek, het feit dat hij daarnaast waarschijnlijk de eerste roze Lexus van de wereld is, doet hem zeker ogen vangen. Deze speciale editie beperkt zich uitsluitend tot uiterlijke wijzigingen, de prestaties waren al sterk genoeg dankzij de 4.8-liter V10 motor. Dit krachtblok is goed voor 562 pk en een sprint van 0 naar 100 in 3,7 seconden!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...