Opel investeert 28,5 miljoen in testcentrum

opel investering
Een mijlpaal in de geschiedenis van Opel, of gewoon een grote som geld?

Gisteren opende Mike Obelson, Vice-president van Opel, het volledig vernieuwde circuit in hun Test Center in Dudenhofen. De investering in het circuit alleen al bedraagt 10 miljoen euro. De overige 18,5 miljoen gaat naar de modernisatie van hun testfaciliteiten en sensor technologie. Aan de hand van deze vernieuwing belooft Opel er op lange termijn te zijn voor z’n klanten, met de garantie op voortdurende innovatie en betaalbare kwaliteit.

Het eerste rondje werd gereden met een duo. De Eco Speedster, het snelheidsmonster dat in totaal al 17 internationale records op zijn naam heeft, werd vergezeld door een Opel Rekord uit 1966. Meteen ook het jaar waarin het testcentrum werd geopend.

De vernieuwde infrastructuur herbergt de nieuwste technologie. Snufjes die het mogelijk maken om veilig aan 250km/u te rijden, zonder laterale krachten! De wagens kunnen tot op de limiet getest worden onder strikte, maar uiterst veilige condities. Tot slot werd er ook een kopie gemaakt van bepaalde openbare wegen, een stadsomgeving inclusief. Dit kan enkel in het voordeel spelen van toekomstige klanten en uiteindelijk misschien de gehele auto-industrie?

opel record investering

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...